четверг, 24 ноября 2011 г.

Іспанське паливо бореться проти СНІДу

Концерт "Не дай СНІДу шанс", VIP ложа, посли та представники різних країн, які своєю присутністю показували солідарність у боротьбі з ВІЛ. Більшість з very important persons лише з телебачення та офіційних заходів знають, що таке ВІЛ та СНІД. Після концерту вони сядуть в теплі машини та роз'їдуться. На відміну від хвороби, що прилипає раз на все життя.



Головною родзинкою благодійного концерту був виступ іспанського гурту  FUEL FANDANGO. Я про цей гурт чула вперше. На концерт я потрапила з цікавості. І звичайно завдяки наявності  запрошень у моє подруги Соломії. Розігрівали публіку наші українські псевдо-фабрикати. Бігаючи, вони без віддишки, ідеально співали пісні. Одразу ставало зрозуміло - співають хлопці та дівчата під "фанєру". Shame on you! Після розігріву на співочу арену вийшли іспанці. Співали наживо! І це головне.

Фото з офіційного сайту гурту



З перших нот вони задавали неймовірну енергетику. От тільки публіка, яка сиділа у нашій ложі була несприятлива і кисла. Чому? Відповідь проста - послам та міжнародним працівникам не солідно навіжено скакати.   Nita - солістка гурту - не звертала уваги на високопосадовців і продовжувала нахабно заряджати усіх своє енергією! Так нахабно, що після концерту ми до неї завалились із купою запитань. Виявилась вона, як і її музиканти, простою, спокійною і доброю. Але було видно, втомлена солістка не на жарт.  Переступивши через втому, Nita приділила нам достатньо увагу, щоб закохатись у FUEL FANDANGO раз і назавжди. Тож скоро читайте інтерв'ю з нею. А поки насолоджуйтесь солодким іспанським голосом.


Комментариев нет:

Отправить комментарий