среда, 7 марта 2012 г.

Антифалічний "ІНЬ"

Дякуючи Кларі Цеткін, Розі Люксембург та іншим не менш емансипованим жіночкам, прекрасна половина людства святкує свій день. День, коли Інь і Янь роз*єднуються на "побухать" і на "погуляти з дівками". Так само і галерея сучасного мистецтва М17 вдруге роз*єднали одне ціле і відкрили виставку "Інь".

"Дитинство" Альона Науменко


Усі картини намальовані іньською половиною людства. На виставці представлені роботи Інари Багірової, Неллі Усупової, Наталі Карпинською, Алли Юрковської, Олександри Чічкана та інших художниць.




"Пляж" Валерія Трубіна

"Ніч в Мадриді" (Янгол) Олександра Кирилова

"Ніч в Мадриді" Олександра Кирилова

Ось ці фото мені сподобались найбільше та не одній мені. До полотна неможливо було пробратись. Відвідувачі, мов зачаровані, розглядали ломо фотографії. Велике полотно згодом послужило фоном під час показу молодих дизайнерів в рамках Ukrainian Fashion Week.



Звичайно виставка сучасного мистецтва не могла обійти сексуальну тему.  

"Лоліта" Lizave

Серія картин "Пострадянські суки" показує усі реалії жіноцтва. Коли за дівчачим обличчям приховується чоловіча сутність. "Баба з яйцями" - в сучасних умовах перестала бути просто висловом. А багатьох жінок данний вислів давно не ображає. А навпаки, для них це комплімент.

"Пострадянські суки" Катерина Чайка




Представила одну з робіт і Олександра Чічкан - донька відомого сучасного українського художника Іллі Чічкана.  "Перекур"  висить майже навпроти "Пострадянських сук". За таку картину в Середньовіччі мінімально відлучили б від церкви, а реально спалили б на вогнищі   

"Перекур" Олександа Чічкан


Не обійшлося відкриття без музики, шампанського та показу молодих дизайнерів.






Комментариев нет:

Отправить комментарий