вторник, 6 декабря 2011 г.

Вакарчук покаже "Брюссель"

"Дочекались! Нарешті! Ура!" - ось так крикнули в серцях усі фани Океанів. Фронтмен гурту Святослав Вакарчук буквально через тиждень зіграє он-лайн концерт на підтримку нового альбому "Брюссель". 13 грудня о 16:00 кожен охочий зможе побувати на майже живому виступі Вакарчука за допомогою сайту YouTube. В зазначений день достатньо буде перейти за посиланням http://www.youtube.com/VakarchukBrussels , щоб потрапити в Брюссель.

 З середини літа Святослав Вакарчук працює над сольним проектом. Для нього фронтмен Океанів вибрав невипадкових музикантів. На клавішних грає екс-океанівець Дмитро Шуров. 

Звуками гітари усіх порадував нинішній музикант гурту Петро Чернявський. 


А підспівує Святославу сам Сергій Бабкін. "Бек-вокаліст" зізнався, що до нового амплуа йому доводилось декілька днів звикати.




Від такого зіркового коктейлю голова йде обертом. Хочеться вже побачити виступ. Поки можна насолодитись новим відео на пісню "Airplane". Кліп знімали в одному з терміналів аеропорту "Бориспіль". Спеціально для зйомок приміщення не закривали, тож пасажири бачили весь процес на власні очі. Музиканти грали на своїх інструментах, використовуючи смартфони та ноутбуки, Святослав співав без мікрофона. І все це на очах здивованих пасажирів.


Ставши заручниками не терористів, а щасливих обставин, пасажири діставали телефони і знімали власні кліпи.

 
 На відео видно, що Вакарчук та його сольний "бенд" замість зйомок кліпу, влаштували міні-концерт. Неймовірна енергетика відчувається навіть через монітор. Цікаво, а чи витримає інтернет ще більший драйв під час живого виступу вакарчука? Побачимо вже за тиждень.

Комментариев нет:

Отправить комментарий