воскресенье, 11 мая 2014 г.

Бородата Кончіта виграла Євробачення 2014

Не дарма її звуть Кончіта. Бородата Кончіта Вурст, чи то сіськатий чоловік, чи то бородата дамочка учора виграла Євробачення.




За бородатого трансвестіта віддали 290 балів. Тут може б і казочці кінець, але... яку ж свиню Україні підклала Австрія. Ми тут усіляко намагаємся довести представникам з сусідньої країни, східним областям, що Європа не така вже загниваюча, а тут... опана.... бородата травесті виграє Євробачення. Я вже бачу як піниться Кисєльов, а російські бабусі сумно похитують головами: "Мир сошел с ума!"




Якщо серйозно, то нічого особливого у виступі конкурсантки особисто я не помітила, окрім бороди звичайно і неймовірно гарних очей. Ну а так... сказати, що ця пісня стане хітом. Сумніваюсь, надто вона проста. Але успіх Кончіти був прогнозованим. По-перше, її обговорювали усі кому не ліньки. Пам'ятаєте, так само було і з норвезькими монстрами. Ну а по-друге, про те, що від Австрії поїде бородата дамочка було відомо ще рік тому, якщо я не помиляюсь. А плітки  і розголос роблять свою справу.



Ну, а поки хтось кричить Європі "фі". Кілька прикольних фактів про Кончіту.

1. Кончіта заміжня чи то одружена - гей-шлюб. Для свого весілля Кончіта вибрала довгу білу сукню. Та й тоді не збрила бороду.

2. Батько Кончіти цілком підтримує донько-сина. Більше того псевдонім Кончіта Вурс співачка взяла не випадково. Вурс німецькою - ковбаса, а її тато власник компанії з виготовлення ковбасних виробів.

3. Кончіта не хоче остаточно змінювати стать. Як вона відповіла журналістам, справа в тому, що таким бородатим виглядом, вона намагається довести - зіркою можна стати в будь-якому вигляді.



Ну що ж Кончіта, кінчай вже троллити. Насправді, вітаю з перемогою. Сподіваюсь твоя борода не стане трендом. Хоча....




 

Може і собі бороду наростити? :) 

Комментариев нет:

Отправить комментарий