пятница, 4 октября 2013 г.

Титанік пливе до нас

Унікальна виставка, присвячена одному із найграндіозніших кораблів усіх часів, пливе в Київ. Точніше уже допливла і майже пришвартувалась, бо відкриття відбудеться 6 жовтня в НСК Олімпійському.




Як розповідає офіційних сайт виставки, на пасажирів очікує вісім залів. Серед представлених експонатів є й оригінальні речі з корабля. Особисті речі пасажирів, листи першого помічника капітана. Цікаво, як вони змогли дістати ці реліквії, адже перші експедиції з пошуку Титаніка почались не так давно - у 80 - 90 роках. Невже за 80 років холодна вода Атлантики уберегла ці речі від руйнування? Сподіваюсь, на усі запитання можна буде отримати відповідь на виставці.





 Свій круїз відвідувачі починатимуть з реконструйованого трапа. На виставці будуть каюти і славнозвісні парадні сходи (на яких у фильмі зустрічаються у кінці Джек та Роза).



Кожен відвідувач отримає індивідуальний аудіогід, де є записи голосів пасажирів, музика, звукові ефекти. Квитки для дорослих коштують у вихідні 150 грн, в будні - 130 грн. Після відвідин виставки розповім усе детальніше.




P.S. Фото узяті з офоційного сайту виставки та групи у Фейсбуці. 

Комментариев нет:

Отправить комментарий