пятница, 23 марта 2012 г.

MBKFD, з почином!

Не встигли модники та модниці "відійти" від тижнів моди, як одразу за ними стартували дні моди. І розпочались вони не з показів, презентацій чи лекцій, а з виставок. Сьогодні відкрили свої виставки Emanuelе D’Angelo та  David Downton. І, якщо на першу мені потрапити не вдалось, то на останній я побувала.


David Downton, британський fashion- ілюстратор, став всесвітньовідомим, після того, як він створив обкладинку австралійського Vogue  в 2006 році. Його роботи обожнюють і цінують багато модних домів і галерей.




На відкритті насолодитись роботами всесвітньовідомого майстра в повній мірі було неможливо. Прихильників його творчості виявилось забагато. Доводилось протискатися поміж модників та модниць, щоб одним оком, трішечки, глянути на його ілюстрації. 




Є надія, що оцінити творчість британця в мене ще випаде можливість. Звичайно, краще це зробити в музеї Вікторії і Альберта в Лондоні. Поки мрії залишаються просто мріями, завжди можна заскочити в Mironova Gallery ще раз. Тим паче, що виставлятись David Downton буде до 10 квітня.



Комментариев нет:

Отправить комментарий